Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 722 452 975
Bloc Iris (A2), Complex Rose Garden, Șoseaua Colentina 16, București
L - V: 09:00 - 20:00

Povestea Mident Style - Clinică Stomatologică București

Am înființat această clinică din dorința de a ajuta cât mai multe persoane, atât copii, cât și adulți, fie să își recapete zâmbetul, fie să îl protejăm cu ajutorul metodelor de profilaxie.

 

Știm cât de important este un zâmbet strălucitor și o dantură sănătoasă, de aceea în cadrul Clinicii Mident Style - Clinică Stomatologică București vei găsi o soluție pentru orice afecțiune dentară.

 

Am deschis clinica în anul X și încă de atunci am muncit să formăm o echipă specializată, profesionistă, dar prietenoasă.

 

De asemenea, am investit într-o aparatură modernă care să faciliteze atât efectuarea tratamentelor stomatologice, cât și timpul de recuperare.

Misiunea noastră

Misunea Clinicii Mident Style este de a oferi tututor pacienților tratamente pentru orice afecțiune dentară existentă.

 

Împreună avem grijă de sănătatea danturii tale și de strălucirea zâmbetului tău.

 

Vrem să ajutăm și să informăm cât mai multă lume despre importanța stomatologului în viața lor, cu atât mai mult cu cât prevenția este o cale mult mai sigură și usoară de pastrare a sănătății danturii.

mident style, clinica stomatologica bucuresti

Viziunea Mident Style

Viziunea noastră, condusă de o misiune bine pusă la punct, este de a le oferi pacienților siguranță, atunci când vine vorba de vizitele la stomatolog.

 

Din ce în ce mai multă lume este temătoare în momentul în care conștientizează că au nevoie de tratamente stomatologice.

 

De aceea, echipa Mident Style dorește să transforme orice vizită la stomatolog într-o relaxare.

 

Înțelegem frica pacienților și tocmai de aceea îi ajutăm, le explicăm și le suntem alături mereu, astfel încât ei să ne considere o parte din familie.

mident style, clinica stomatologica bucuresti

Valorile Mident Style

  • Înțelegere - încă de la prima ta vizită, noi îți vom înțelege teama, nesiguranța și grija și vom fi alături de tine pe tot parcursul tratamentului stomatologic.
  • Empatie - știm că atât pacienții mici, cât și cei amri au nevoie de empatie, iar noi asta facem. Spiritul nostru empatic te va ajuta să capeți încredere în noi.
  • Profesionalism - lasă-te pe mâna echipei noastre specializate în redarea zâmbetului tău.
  • Respect - deoarece nimic nu poate fi realizat fără aceatsa valoare: respectul față de noi și respectul fața de pacienții noștri.
  • Integritate - corectitudinea noastră este poate una dintre cele mai importante valori și calități.

mident style, clinica stomatologica bucuresti