Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 722 452 975
2 Locații disponibile
L - V: 09:00 - 20:00

Tehnologie Mident Style

Clinica Mident Style îți oferă servicii medicale stomatologice moderne, aparatură și materiale de ultimă generație, un cadru plăcut, relaxant și un personal cald și primitor.

Dotări clinica stomatologică Mident Style

Clinica dispune de unituri moderne, cele mai performante aparate, materiale și instrumente de lucru de ultimă generație și folosim cele mai inovatoare tehnici de lucru.

 

Clinica este dotata cu :

  • Două cabinete cu aparatură de ultimă generație și materiale de cea mai bună calitate;
  • Radiologie;

Clinica Mident Style dispune de : computer tomograf 3D, posibilitatea realizării radiografiilor panoramice, aparat de radiografii retroalveolare ce emite o doză foarte mică de radiații. Utilizăm de asemenea șortul de plumb pentru ca iradierea să fie minimă.

Pacientii clinicii beneficiază de reduceri la costurile radiologiei și salvează timp, nemaifiind necesară deplasarea în alte locații.

 

 

  • Aparatură de sterilizare;

Autoclav + aparat de sigilat trusele pacienților + teste de control a sterilizării.

  • Motor de endodonție;

Permite lărgirea canalelor cu ace rotative, mult mai eficiente decat acele clasice de canal;

  • Apex locator;

Permite măsurarea electronică cu exactitate a lungimii canalelor radiculare.

Cunoașterea exactă a lungimii canalelor este extrem de importantă pentru tratamentul endodontic deoarece succesul acestuia depinde de sigilarea perfectă pe întreaga lungime a canalelor.

  • Camera intraorală;

Ajută să înțelegem mai bine starea de sănătate a dinților pentru a discuta planul de tratament, dar putem urmări și progresul făcut în urma tratamentului. Imaginea pe monitor va fi mărita la culorile reale ale dinților și gingiilor, fiind o procedură nedureroasă și fără efecte adverse.

  • Aparat de detartraj cu ultrasunete;

Pentru o igienizare impecabilă a dinților care vor beneficia și de un periaj profesional pentru îndepărtarea tuturor petelor.

  • Air flow

Este o procedură modernă de igienizare profesională a dinților, destinată îndepărtării în detaliu a plăcii bacteriene și a petelor de nicotină, cafea și alimente colorate.

 

Toate manoperele chirurgicale se realizează în condiții stricte de asepsie, iar experiența clinică îndelungată și profesionalismul chirurgului garantează reușita oricărei intervenții.

 

Vă oferim un tratament modern, relaxant și fără durere.

Programează-te pentru o consultație la Mident Style

tehnologie mident style