Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 722 452 975
2 Locații disponibile
L - V: 09:00 - 20:00

Estetică dentară

Frumusețea începe cu un zâmbet perfect!

Uneori, cea mai îngrijită dantură necesită mici „retușuri” pentru un zâmbet superb și dinți cu aspect natural. Alteori, corecturile necesare sunt de amploare mai mare, pentru a obține zâmbetul mult dorit.


La Mident Style putem realiza modificări ale dinților ce țin de:

 • poziție - dinți rotiți, suprapuși;
 • volum - dinți prea mici;
 • formă;
 • culoare - colorații ale dinților tratați pe canal.

Aceste modificări se realizează cu ajutorul mai multor tehnici, alegând-o pe cea adecvată cazului tău:

 • Tratament de albire dentară;
 • Tehnici de restaurare adezivă directă cu compozit;
 • Fațete ceramice cu estetică de excepție;
 • Coroane integral ceramice pentru dinții frontali.
 • La cerere, avem disponibilă o gamă variată de bijuterii dentare.

 

Albire dentară

Albirea dentară este o metodă prin care dinții pot fi albiți atunci când prin detartraj și periaj profesional nu pot fi îndepărtate anumite pete persistente.


Pigmentația deranjantă este astfel albită, fără ca smalțul dintelui și dentina să fie afectate în substanța lor.

 

Tratamentul profesional de albire dentară nu este o curățare superficială, de scurtă durată, ci albește dinții pentru un timp îndelungat, nu doar dinții din față, ci și măselele, realizându-se o albire uniformă, egala în intensitate, a întregii danturi.

 

Albirea se face pe baza unui gel (Opalescence) ce nu are efecte adverse asupra dinților. Se efectuează la domiciliu de către fiecare pacient sub supravegherea riguroasă a medicului. Dinții se pot deschide la culoare cu până la 3 nuanțe (uneori și mai mult).

 

Albirea dinților este o metodă sigură, fără pierdere de substanță dentară, fără efecte secundare.


După albirea dinților poate să apară eventual o sensibilitate a dinților la rece sau la cald, dar acest inconvenient se poate rezolva prin aplicarea unor geluri fluorizante.

 

Fațete dentare ceramice (porțelan)

Fațetele dentare din porțelan redau culoarea naturală a dintelui.

 

Obiectivul realizării fațetelor dentare este acela ca pacientul să aibă niște restaurări care să se integreze perfect în aspectul feței și să fie în armonie cu gingia și osul.


Fațetele din porțelan au devenit alternativa modernă a coroanelor dentare metalo-ceramice sau a celor integral ceramice. Dezavantajul coroanelor metalo-ceramice este că metalul poate transpare prin ceramică la nivelul gingiei, dându-i un aspect inestetic, iar în cazul coroanelor integral ceramice este necesar un sacrificiu mare de țesut dentar prin șlefuiri mai profunde care de cele mai multe ori pot afecta gingia sau pulpa dintelui.

 

Fațetele sunt integrate biologic datorită stabilității chimice crescute, toxicității scăzute asupra țesutului și gradului redus de a produce sensibilitate sau iritabilitate la nivelul gingiilor. De asemenea, reduc placa bacteriană ce se formează pe dinți datorită suprafeței netede și lucioase de care placă bacteriană nu poate adera.

 

Fațetele se cimentează pe dinte cu ajutorul unor tehnici adezive de ultimă generație. Fațetele sunt foarte subțiri – maxim 0,5 mm – dar de îndată ce sunt cimentate se integrează perfect cu structura dintelui si devin extrem de durabile.

 

Cazurile ce se pot trata prin realizarea de fațete trebuie atent selecționate pentru a fi siguri de un rezultat excelent. Prin acest procedeu se pot rezolva probleme de estetică precum corectarea dintilor nealiniați, colorații puternice ale acestora (probleme cauzate de tratamentul cu tetraciclină, „înnegrirea” sau „înroșirea” dinților din cauza unor intervenții anterioare pe acel dinte), defecte de creștere (dinți scurți sau mai lungi), fracturi superficiale sau apropierea dinților cu strungăreață.

 

Din cauza vârstei, smalțul se subțiază și dinții capată o opacitate caracteristică. Prin fațetarea cu porțelan zâmbetul poate fi transformat rapid, fără durere și cu un minim de sacrificiu al țesutului dentar. Este vorba așadar despre proporții, armonie, frumusețe, mărime, culoare, umbre, aranjament-aliniament.

 

Efectele pozitive ale unei asemenea intervenții asupra zâmbetului, fizionomiei și încrederii în sine nu trebuie subestimate.

 

Bijuterii dentare (tatuaj dentar)

Bijuteriile se găsesc sub forma unor ștrasuri. De obicei se fixează cu un adeziv special de dinții frontali. Dinții nu trebuie să fie pregătiți în prealabil, iar bijuteriile se pot înlătura în întregime fără a lăsa urme vizibile pe smalț.


În mod normal, o astfel de bijuterie rămâne pe dinți căteva luni. Nu se dezlipește în timp ce mâncați sau când vă curățați dinții și nici nu îngreunează periajul acestora. Dau un zâmbet unic și personalizat posesorului!

 

Beneficii

 • Se montează foarte ușor;
 • Fără nicio durere;
 • Fără găurirea sau frezarea dintelui;
 • Fara a afecta structura sau rezistența dintelui;
 • Se montează cu un adeziv special prin fotopolimerizare.

albire dentara

 

albire dentara

 

albire dentara

 

albire dentara

 

fatete dentare

 

fatete dentare

 

fatete dentare

 

bijuterie dentara

 

bijuterie dentara

Programează-te pentru o consultație!

mident style