Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 722 452 975
2 Locații disponibile
L - V: 09:00 - 20:00

Odontoterapia

Caria dentară e o leziune distructivă a țesutului dentar.

În fazele incipiente, ea nu poate fi observată decât de medicul dentist. Atunci când leziunea carioasă e observată de către pacient, caria este deja mult avansată.

 

De aici rezultă importanța controalelor stomatologice efectuate periodic. Cu cât leziunea este surprinsă în stadiul incipient, cu atât tratamentul e mai simplu, sacrificiul datorat e mai mic, costurile sunt reduse și necesită mai puține ședințe.

 

Tratamentul urmărește îndepărtarea țesuturilor dentare afectate, protecția țesuturilor sănătoase și reconstrucția dintelui (“plombă”). Tratamentul se efectuează sub anestezie pentru confortul pacientului și se folosește materiale de ultimă generație.

 

Leziunile dentare de natură carioasă, cât și necarioasă cu lipsă de substanță, beneficiază de tratament adecvat, prin metode moderne. Pentru obturații („plombe”), utilizăm o gamă largă de materiale stomatologice, capabile să ofere rezistență, funcționalitate și estetică dintelui, cu un minim de sacrificiu al țesuturilor dentare.

 

Realizăm prevenirea și restaurarea cariei secundare marginale sau a recidivei. Dacă aveți dinți hipersensibili, utilizăm soluții speciale care diminuează sau inhibă producerea durerii.

odontoterapia, caria dentara, mident style

 

Programează-te pentru o consultație la Mident Style!

odontoterapia, caria dentara, mident style